PROFIL

Kompetence & engagement

Hos Kalø Advokaterne er vi engagerede professionelle fagfolk, der ved, at når man har brug for en advokat, er det fordi der ligger seriøse beslutninger, forandringer eller alvorlige handlinger bag. Vi er bevidste om, at jura ofte handler om kommunikation og relationer mellem mennesker og at der tit skal handles eller mægles hurtigt og loyalt, så den bedste løsning opnås.

Vi er her for at levere løsninger, lette byrder, forhandle, påvirke og give afklaring til både private og erhvervsvirksomheder. Vi sætter en ære i at kommunikere klart og tydeligt i en uformel atmosfære og taler et sprog, der er til at forstå. Det er et ufravigeligt omdrejningspunkt for os at være grundige og praktiske, så du kan føle dig i sikre hænder.

Rådgivning & tryghed

Vores fælles brede ekspertise og individuelle kvalifikationer gør os til et stærkt juridisk team, hvor vi kan hjælpe dig med stort set alle erhvervs- og privat anliggender. Vi forstår dig og har kompetencerne, der hjælper dig videre, hvad enten du ønsker et nyt omdrejningspunkt, en overdragelse, en afslutning, en forandring eller et startskud til en helt ny begyndelse.

Som indehavere af Kalø Advokaterne er vi ekstra dedikerede til at løse opgaverne, så du oplever at vi har det rette fokus. Vi vil gå rigtig langt med dialog for at finde en mindelig løsning, men går ikke på kompromis med tryghed, tillid og fair behandling. Vores rådgivning og vejledning tager højde for folks personlige interesser og følelser, hos os er der ingen standardløsninger. Derimod er der vilje og handling.

Vi er her for at hjælpe

Det er en tillidssag at overdrage sine sager til andre, hvad end det handler om konflikter, handler, kontrakter, arv eller bodeling. Derfor er det altafgørende for os at være tillidsskabende, og være til at tale med og stole på. Vi har styr på juraen og alt det med småt og er tilgængelige, når du har behov for en rådgivende samarbejdspartner. Så når du har brug for rådgivning, er vi her for dig.